Centre Integral PsiCo Lleida
Centre Integral PsiCo Lleida

Equip Centre Psico Lleida. Psicologia, Psiquiatria i Logopèdia

CRISTINA VIDAL, Directora. Psicòloga amb reconeixement sanitari i Coach Certificada.

Cristina Vidal, Directora Centre Psico Lleida

“Són múltiples les raons o vivències que  poden fer perillar el nostre benestar emocional en tots els àmbits i etapes de la nostra vida. L' experiència i la humilitat m'han mostrat que la millor sol.lució es la que pot oferir un EQUIP INTERDISCIPLINARI  de Psicologia, Psiquiatria i Logopedia.  No renunciïs a una atenció interdisciplinària per tu i la teva familia.  Ens formem i supervisem per oferir qualitat assistencial continuada.  Consúlta'ns, sense cap compromís"

 

Cristina Vidal, Directora de Centre PsiCo Lleida i Gerent de PSILOMED in situ

 

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona 2004. Psicòloga amb RECONEIXEMENT SANITARI del departament de Salut  la Generalitat de Catalunya. 2012.

 • Coach formada per l' Institut d'Estudis Superiors de Coaching (IESEC, 2010) Certificació en Coaching personal i professional. 2010. IESEC.
 • Postgrau Peritatge Judicial Psicològic en els Tribunals de justícia. 2005
 • Curs de postgrau de capacitació d’atenció psicològica en emergències i catàstrofes 2010, organitzat pel COPC i el IMLL a càrrec del SEM. 
 • Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Institut superior d'estudis psicològics (ISEP) 2011-2013. Màster amb reconeixement d'Interés Sanitari.
 • Formada en EMDR, nivell bàsic. 2012. Certificate of Attendance. Associació d’EMDR Espanya.
 • Formada en l'aplicació del Mindfulness en la relació d'ajuda. Universitat de Lleida. 2015.
 • Formada i Especialitzada en Psicologia Perinatal. 2018 Y sòcia de la Associació Espanyola de Psicologia Perinatal.
 • Certificació d'Experta en l'ús i l'Aplicació de la Realitat Virtual en Psicologia. Psious 2016.
 • Formació sobre Diversitat Sexual i Psicoteràpia des d'un model transpositiu. 2017

 

Formada en actualització en addiccions no tòxiques, tècniques i maneig de l'ansietat i depressió: prevenció i intervenció.

 

Formació complementaria en teràpies de tercera generació: PNL i tapping,  Mindfulness, Consciència plena i Noves tècniques d'intervenció. Més de  520 hores de formació complementària en l'àmbit de la salud mental. Més de 470 hores de formació en gènere, coeducació i prevenció de la violència.   Formació en l'ús de les TIC (Noves tecnologies) en la pràctica clínica i ha obtingut el certificat d'experta en l'us de la Realitat Virtual en la pràctica clínica. I aquest 2017 ha iniciat formació en tècniques dirigides a la millora de l'aprenentatge amb l'aplicació de les TIC com el mètode Glifing.

 

Amb un ampli bagatge i recorregut tant en la pràctica clínica com la psicologia en l'àmbit social,  i 10 anys d' experiència en la direcció i gestió d’equips de persones tant en l'àmbit públic com en l'àmbit privat. Anteriorment psicòloga en l'àmbit social, coordinadora de projectes socials, membre fundador del Grup d'intervenció en violència de gènere del col.legi de psicòlegs i psicòloga del Servei d'Atenció psicològica en Emergències del SEM (Servei d' emergències Mèdiques).  Ha realitzat supervisions en el sector social en equips sinterdisciplinaris àmbit diversitat funcional. 

 

Actualment membre del Grup de Treball "Dona i Salut Mental" de la Societat Catalana de Psiquiatría i Salut Mental,  Sòcia de la Associació Espanyola de Psicologia Perinatal,  membre de Dones Directives per l'Acció Social i Sòcia de Funde Lleida. 

 

Des del l’any 2007 Formadora.  Darreres docències:  Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Psicologia  “Educació Emocional”)  i Col.legi d'Educadors de Catalunya (“Gestió de contextos d’alta tensió emocional”). Darreres conferències: Lideratge estatègic femení (2017), adreçada a dones polítiques  com a Coach i Tractament clínic de l'abús sexual infantil (ISEP, 2017) com a psicòloga clíncia.

 

Col·laboradora en la web líder mundial en divulgació de Psicologia i Salut Mental en la publicació d’articles.

SÒNIA MUÑOZ, psicòloga amb reconeixement sanitari. Àrea adults, família i parella.

Sònia Muñoz Serrano, Psicòloga

“La Sofrologia és una disciplina que ajuda a desenvolupar una consciència serena
en el dia a dia, mitjançant un entrenament personal basat en un mètode propi de
tècniques de relaxació i d'activació del cos i la ment. Aquest entrenament del
cos i la ment facilita aconseguir la serenitat i el benestar. El seu objectiu és
reforçar les actituds positives i els valors humans tant personal com
professionals.”


Sonia Muñoz, Psicòloga Centre PsiCo Lleida

 

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma. Itinerari clínic i de la Salut.

 

Psicòloga amb RECONEIXEMENT SANITARI del departament de Salut  la Generalitat de Catalunya. 2014.

 

 • Màster en Sofrologia Caycediana. Institut Internacional de Sofrologia Caycediana. (2011-2014)
 • Postgrau en Peritatge Psicològic en l’àmbit civil, laboral i familiar.Universitat Autònoma de Barcelona. (2007-2008)
 • Postgrau en Peritatge Psicològic en l’àmbit penal. Universitat Autònoma de Barcelona. (2006-2007)
 • Postgrau en Teràpia de Parella a l'IESP. Institut d'Estudis Superiors en Psicologia. Especialitzats en parella i Sexualitat.  2014-2015
 • Curs Experta en psicologia d'emergències i catàstrofes.  Col.legi de Psicòlegs de Catalunya. 2016
 • Curs Experta en l'ús de la Realitat Virtual en la pràctica clinica amb Psious, 2016.


Disposa de formació clínica en Salut Mental, permanent psicopatologia i tractament dels trastorns alimentaris, trastorns del desenvolupament, i altres trastorns psicològics (ansietat, depressió, etc).  Recentment ha ampliat els seus estudis realitzant l'especialització en Sofrologia i ha complementat la seva formació en teràpia de parella i familia. 

Capacitació com a pèrit psicològic i experiència en avaluació, diagnòstic tant de l’àrea d’adults com infantojuvenil. Experiència tant en la pràctica pública com privada i experiència en gestió de projectes educatius i resolució de conflictes en l’àmbit civil i penal.

 

Durant el 2016,  ha obtingut el Certificat d'Experta en l'ús de la Realitat Virtual en la pràctica clínica amb Psious pel tractament de la ansietat i les fòbies.

 

Formadora i ponent en diverses activitats formatives de d'interès sociosanitari: Gestió emocional,  Mindfulness, Coaching emocional, etc.   Supervisora d'equips interdisciplinaris.


Sònia Muñoz , forma part de l’equip de psicologia clínica d’adults i adolescents,  especialitzada també en teràpia de parella, aporta els seus coneixements des de la vessant més pericial donant suport a l’àrea de diagnòstic.

 

Recentment ha participat en publicacions del centre sobre teràpia de parella i Sofrologia i ha realitzat sessions grupals de sofrologia per tractar l'estrès a Centre PsiCo Lleida.

VANESA VIDAÑA,  Psicòloga amb reconeixement sanitari. Àrea de família, infància i d'adults.

Vanesa Vidaña, Psicòloga i Psicoterapeuta

Llicenciada en Psicologia. Any 2008 a la Universitat de Jaén. Psicòloga amb RECONEIXEMENT SANITARI.
 

Disposa d'àmplia formació complementària reglada (2 mestratges, i 2 postgraus).

Actualment cursant Màster en Teràpia Breu Estratègica.


La relació de formació reglada d'extensió universitària:

 • Postgrau de les actualitzacions en psicopatologia clínica, Universitat de Barcelona realitzat l'any 2011. 
 • Màster de psicologia infantil. (ITEAP, 800h) Finalitzat a l'abril 2013.
 • Màster en atenció primerenca (ITEAP, 800 h, finalitzats a l'octubre de 2014).  
 • Des del 2016 és Especialista en Teràpia i compta amb un Postgrau de Teràpia Breu Estratègica (IESP, 2016)
 • Curs Experta en l'ús de la Realitat Virtual en la pràctica clinica amb Psious, 2016.


En el seu recorregut la psicòloga ha acumulat més de 510 hores de formació en Intervenció Familiar en Salut Mental, en urgències psiquiàtriques, Intervenció específica en atenció al dol, Ansietat i Depressió, Formació de l'àmbit Psicogeriatria i Psicooncologia. I de 421 hores de Formació en intervenció en Violència Familiar i Violència de Gènere.
 

La Psicòloga està a més Certificada en EMDR i Formada en Trauma. Certificate of Attendance. Per l'Associació espanyola de EMDR. “EDMR EUROPE”, 2012 “Certificate of attendance EDMR Europe, eye moviment desensitization and reprocesing” Level I Training.
 

Ha realitzat la “Supervisió Protocol Bàsic *EMDR” “Certificate *of *attendance EDMR Europe, eye moviment desensitization and reprocesing” Level I Training. (EDMR Europe association). I la “Supervisió i Conceptualització de Casos Clínics EMDR”. Ambdues durant el 2012.

 

Aquest 2016 ha ampliat els seus coneixements en Intervenció en dificultats d'aprenentatge: dislèxia, discalculia, TDAH i TANV amb la Fundació Adana,  en Teràpia Estratègica Breu i ha obtingut el Certificat d'Experta en l'ús de la Realitat Virtual en la pràctica clínica amb Psious pel tractament de la ansietat i les fòbies.

 

Formadora i supervisora d'equips en l'àmbit social, ha realitzat formacions d'interès sociosanitari: gestió emocional, coaching, etc.

 

Disposa d’experiència en l’àmbit de la salud mental, la psicogeriatria i en el ámbito de la violència familiar.  Ha format part com a Psicóloga del Servei d’atenció psicológica en emergències del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques). Ha coordinat el Grup d'Intervenció en violència de gènere adherit a la Secció Dona del Col.legi de Psicòlegs de Catalunya.

 

Recentment ha realitzat sessions grupals de  Mindfulness per famìlies amb infants a partir de 3 anys i s'ha especializat en Mindfulness.

LAURA V. REIXACH,  Logopeda i Psicòloga àmbit educatiu

Laura v. Reixach Logopeda i Psicòloga

Laura V. Reixach, és la responsable de la Unitat de Logopèdia de Centre PsiCo Lleida.

 

Diplomada en Logopèdia l’any 2008 i Llicenciada en Psicologia l’any 2005 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta amb 9 anys d’experiència com a logopeda  realitzant reeducacions de la parla, el llenguatge i la lecto-escriptura en infants a Barcelona, San Cugat del  Vallès, Sabadell i Lleida.

 

Amb un ampli bagatge en l’àmbit educatiu com a Logopeda i Psicopedagoga ha realitzat suport a la inclusió d’infants amb Necessitats Educatives Especials (NEE) en centres educatius i a la Fundació Privada Escola Inserció Recursos EIR Centre d'Integració de Barcelona i ha format part d’un equip d’atenció precoç (CDIAP) com a Logopeda realitzant reeducacions psicopedagògiques i atenció precoç a infants de 0 a 3 anys a Lleida.

 

La seva formació continua ha implicat tant l’àmbit de l’educació i dels trastorns del llenguatge i del desenvolupament, s’ha format a Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar (UTAE) del Servei de Neurologia de Sant Joan de Déu, amb la Fundació ADANA i el col·legi de logopedes de Catalunya. També ha participat en sessions científiques de la Associació Española de Logopèdia, Foniatria i Audiologia (AELFA) sobre l’enfocament educatiu dels trastorns auditius, l’avaluació i la intervenció en el Trastorn del Llenguatge (TEL) en educació primària i secundaria, i   recentment ha ampliat els seus coneixements en detecció, diagnòstic  tractament de les disfuncions orofacials i en l’avaluació i intervenció de les dificultats evolutives del llenguatge amb el Col·legi de Logopedes de Catalunya.

 

La seva doble titulació universitària en Psicologia i Logopèdia, garanteix una àmplia capacitat de diagnòstic i una atenció interdisciplinària com a Logopeda d’adults, infants i adolescents.

Dra. GEMMA MONTAGUT, Psiquiatra Infantojuvenil

Metgessa Especialista en Psiquiatria. Promoció 2012-2016 

Llicenciada en Medicina.  Promoció 2008

 

Mestratge en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l’Adolescència. Màster propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Curs acadèmic 2014-2016.  I Metgessa Especialista en Formació (MEF) en Psiquiatria (2012-2016). Unitat Docent de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i vinculat al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida. 

 

La Dra. Montagut disposa d’àmplia experiència com a Psiquiatria en el sector de la sanitat pública,  especialitzant-se en l'àmbit infantojuvenil.  Aporta experiència com Psiquiatra referent de la consulta de Codi Risc Suïcidi en infants i adolescents del Centre de Salut Mental Infantil i juvenil (CSMIJ), en el marc del programa SISMES (Servei  d'intervenció en salut Mental i Exclusió Social) i en la Unitat de Conductes Additives de la Fundació Sant Hospital La Seu d’Urgell.          La seva formació sanitària específica en Psiquiatria ha estat enriquida amb un Mestratge en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l’Adolescència, un Títol d’Especialista Universitària en el Curs Acompanyament al dol, i més de 50 cursos i jornades de formació contínua sobre psicologia infantojuvenil , entre els quals podem destacar cursos sobre: Actualització en Psiquiatria del Nen i l’Adolescent , Actualització en Psiquiatria del Nen i de l’Adolescent: Trastorn obsessiu-compulsiu en la infància i  adolescència,  Tractament de Trastorn per Dèficit d’Atenció (TDAH) i dels Trastorns de Conducta,  Maneig clínic i tractament cognitivoconductual del consum de tòxics a l’adolescència, formació específica amb reconeixement sanitari sobre Suïcidi i sobre acompanyament al dol amb reconeixement universitari.

 

En l'àmbit de recerca i la investigació la investigació ha estat  Becada per l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB),   ha participat en nombroses comunicacions sobre Salut Mental i Psiquiatria  i  ha col·laborat amb altres professionals mèdics de prestigi en diverses publicacions de contingut clínic relacionades amb el risc i la prevenció del suïcidi, el comportament additiu i la inestabilitat emocional.  De la seva participació en conferències i ponències destaquem la seva ponència en l’activitat “Psicosis: Reptes diagnòstics" i "Abordatge terapèutic. Psicosis y TOC”, i “Trastorn Psicòtic Breu”, també com a ponent convidada en sessions científiques de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental: “Patologia de transició. Trastorn de l'espectre autista: Trastorn d’Asperger” i com a  Ponent convidada a la Jornada d’Actualització en Urgències Psiquiàtriques, realitzant el “Taller de psicofarmacologia”. Organitzada pel Sistema d’Emergències Mèdiques. 

 

La àmplia experiència i formació de la Dra. Gemma Montagut i  la seva especialització com a Psiquiatra Infantojuvenil,  aporten un VALOR a l’equip interdisciplinari i una millora de la QUALITAT ASSISTENCIAL a tot l’equip de psicologia infantojuvenil,  la Unitat de Logopèdia i la la Unitat de Necessitats Educatives Especials de Centre PsiCo Lleida.  

 

ESTHER ROS, psicòloga amb reconeixement sanitari. Especialitzada en Adults.

Esther Ros, Psicòloga

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Itinerari de Psicologia Clínica.  . Bellaterra l’any 2004.

 

Màster en Rehabilitació Psicosocial en Salut Mental a la Universitat Autònoma de

Barcelona. 2005-  2008.

Postgrau en TREC (Teràpia Racional Emotiva-Conductual) a l’Institut TREC de Barcelona. 2013

RECONEIXEMENT SANITARI pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

Certificat d'Experta en l'ús de la Realitat Virtual en la pràctica clínica amb Psious, 2016.

 

Inicia la seva pràctica l’any 2008 de psicòloga clínica en l’ àmbit dels trastorns alimentaris, la rehabilitació en Salut Mental i de la gerontologia.  Actualment suma més de 6 anys d’experiència com a psicòloga clínica, tant en el sector públic com  privat,  i coordinadora en l’àmbit de discapacitat intel·lectual. 

 

Disposa de més 200 hores de formació complementària en l’àmbit de la psicologia clínica, de la salut mental (trastorns alimentaris, addiccions i intervenció psicoterapèutica en la discapacitat intel·lectual), i en altres metodologies (tècniques de relaxació, programació neurolingüística i en intel·ligència emocional).

 

Des del 2004 compatibilitza la pràctica clínica amb la docència en l’àmbit de la psicologia educativa,  la prevenció de la Salut i en el desenvolupament de competències emocionals i, generalment en el marc de l’escola de lleure o altres àmbits socials.

Contacte / Contacto

Telèfon/Teléfono:

(973) 80 59 48  

HORARI

MATINS: De dilluns a divendres de 9 a 22:00 hores.

DISSABTE: De 10 a 14 hores

Cal concertar visita prèvia

 

 

HORARIO

MAÑANAS: De lunes a viernes de 9 a 22:00.

SÁBADO: De 10 a 14 horas

Es necesario solicitar cita previa.

 

Desitja que el/la truquem ? Utilitzi el formulari i faci constar el seu telèfon.

 

¿Quiere que le llamemos? Utiliza el formulario y haz constar tu teléfono.

 

 

Recomendar esta página en:

 

Entra en nuestro blog:

Entra al nostre blog:

centreintegralpsico.blogs

  

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Centre Integral PsiCo Lleida. Cristina Vidal

Página web creada con 1&1 Mi Web.