Centre Integral PsiCo Lleida
Centre Integral PsiCo Lleida

Per què escollir Centre PsiCo Lleida?

Conscients de lo difícil que resulta demanar ajuda, facilitem una assistència personalitzada des del primer instant i la nostra teràpia es constitueix a partir de crear vincles de confiança entre pacient i terapeuta per consensuar objectius terapèutics per tal de poder iniciar el procès de recuperació i de creixement personal.

 

 

En la nostra metodologia general, inicialment realitzem una primera entrevista en la que valorem i recollim la demanda. La avaluació disposa d'una durada d’1 o 2 sessions, en la qual el/la psicòleg recull la demanda i realitza una hipòtesis de les possibles causes del problema, posteriorment és realitza una devolució al/la pacient per tal de definir el pla terapèutic i l'orientació de la teràpia.

 

Centre PsiCo Lleida treballa des d’uns trets diferencials, que són  la premissa del nostre èxit des de que vam iniciar el centre fa 7 anys: la confiança i afinitat entre terapeuta i pacient, Especialització en totes les etapes de la vida i Professionalitat, equip multidisciplinari (Psicologia i psiquiatria),  atenció integral,  Coordinació i Supervisió clínica, Formació i actualització del coneixement clínic, transparència,  integritat i confidencialitat. El centre, dirigit per Cristina Vidal Psicòloga i directora, que vetlla per garantir la qualitat assistencial, per mitjà de les següents premisses:

 

  • CONFIANÇA, TRANSPARÈNCIA i INTEGRITAT: El/La pacient tindrà tanta informació com desitgi sobre allò que implica el seu tractament (diagnòstic, pla terapèutic i alternatives de tractament). El centre desenvolupa la seva tasca des d’una bona praxis que es recolza en la deontologia pròpia dels col·legis professionals de psicologia i medicina.
  • EQUIP MULTIDISCIPLINARI (psicologia, psiquiatria i logopèdia) per tal d’oferir una atenció integral als nostres pacients, i donada la àmplia casuística que avarca la salut mental,  no som 1 sòl professional, som un equip interdisciplinari amb professionals especialitzats en cada àrea, per això el nostre centre especialitzat en salut mental disposa d’ambdues disciplines clíniques i ens permet assolir tractaments més ajustats a cada cas des d’un model bio-psico-social que avarca totes les variables que puguin promoure la recuperació de la persona.
  • INNOVACIÓ. Amb el desig de superar les limitacions de la teràpia convencional, ens hem format en teràpies innovadores i reconegudes per la comunitat científica, com el EMDR, el Mindfullness i la Realitat Virtual. I som pioneres a Lleida i ara mateix l'únic centre que ofereix un tractament basat en la REALITAT VIRTUAL en l’abordatge dels trastorns d’ansietat (Fòbies, Agorafòbia, TDAH, etc). L’equip s’ha certificat com a expert en l’aplicació de la realitat virtual amb la finalitat d’oferir-vos les terapies més innovadores i eficients. Comptem amb escenaris de realitat virtual per l’abordatge de la Fòbia Social i altres, així com escenaris de Mindfulness adapatats a nens i a adults que s’ha demostrat clínicament les seves avantatges en el tractament del TDAH.  També som  Centre Glifing, les professionals de la Unitat de Necessitats Educatives Especials (UNEEP) de PsicoLleida y la direcció del centre està formada en aquest conegut mètode d'entrenament de les dificulats de la lectura que ha demostrat la seva eficiència en nens/es amb un ampli ventall de casuístiques (TDAH, Asperguer, Dislèxia, etc).  
  • ESPECIALITZACIÓ i PROFESSIONALITAT: La Psicologia és molt àmplia, per aquesta raó el centre compta amb psicòlogues especialitzades en adults, adolescents o infants. En aquesta línea, entenem que els motius que porta a una persona a demanar ajuda són diversos, i les professionals també estan formades i especialitzades en diferents àrees clíniques d’intervenció i metodologies (intervenció cognitiu conductual, noves teràpies, psicologia psicodinàmica, psicoterapia de parella, etc.) i en diferents símptomes (depressió, ansietat, trastorns alimentaris, addiccions, etc).

Truqui’ns i des de la confidencialitat, li assignarem la professional de l’equip multidisciplinari que millor s’ajusti a vostè i a la raó que el/la dugui a nosaltres per garantir la recuperació del seu benestar emocional i psicològic.

 

  • Atenció INTEGRAL, comptar amb professionals de la psicologia i la medicina i mantenir col·laboracions amb professionals de l’educació ens permet oferir una atenció integral a cada cas.
  • FORMACIÓ i actualització de coneixement clínic : Com referiem inicialment la psicologia és molt àmplia i la casuística també, i es vital actualitzar coneixements clínics quan treballem en l’àrea de la salut mental,  per tant a Centre PsiCo es realitzen sessions monogràfiques de formació interna a l’equip multidisciplinari, tant per actualitzar coneixements com per revisar protocols d’intervenció en determinats casos (trastorns alimentaris, addiccions, tdah, etc.). En aquesta mateixa línia, com podeu veure en el currículum de les professionals de forma autònoma l’equip participa en formacions, jornades i congressos externs.
  • PERSPECTIVA DE GÈNERE: La psicologia del nostre segle ha de disposar d'aquesta perspectiva per tal de poder oferir una atenció terapèutica de qualitat que tingui present les desigualtats de gènere i no invisibilitzi els factors socioculturals. Per aquest motiu a nivell clínic estem formades per professionals referents del col.lectiu LGTBI i de la violència de gènere.
  • COORDINACIÓ* i SUPERVISIÓ clínica: A diferencia de la major part de despatxos o consultes de psicologia, realitzem reunions multidisciplinari regulars i mensuals tot l’equip i supervisions clíniques dels casos que esdevinguin necessaris. De nou ens avantatja la coordinació entre l’àrea de psicologia i l’equip mèdic del centre, i aquesta es produeix de forma fluida per tal de facilitar una atenció integral i un tractament ajustat a les necessitats de cada pacient.

​* Aquesta coordinació o comunicació interna es porta a terme sota estrictes compromisos de confidencialitat i únicament previ consentiment del/la pacient,  com exigeix la nostra política de privacitat. 

 

  • Confidencialitat, la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT: En Centre PsiCo Lleida, la confidencialitat i la bona praxis és un compromís. Per tant el nostre centre prioritza garantir la privacitat i NO es realitzaran les següents accions: NO es dona informació a tercers per telèfon sense l’autorització del pacient (l’excepció en menors, són els pares), NO es lliuren informes a tercers (es lliurarà directament al pacient), d’acord amb l’exercici de la pàtria potestat d’ambdós, quan és d’ambdós pares/tutors legals de l’infant, NO s’atenen els menors sense el consentiment d’ambdós pares, és a dir, ambdós pares han de ser coneixedors, conforme el menor acudeix al/la psicòleg/oga i no oposar-se a que el/la menor acudeixi al/la psicòleg/a (si assessorem a l’adult sense que acudeixi el menor a consulta).

Si alguna institució o escola, ens demana informació, no la emetríem sense el consentiment dels pares del menor o turos legals i si comptem amb l’autorització expressa dels pares, aquesta informació sempre serà ajustada a la demanda concreta que hagi plantejat l’interessat/da.

 

 

Contacte / Contacto

Telèfon/Teléfono:

(973) 80 59 48  

HORARI

MATINS: De dilluns a divendres de 9 a 22:00 hores.

DISSABTE: De 10 a 14 hores

Cal concertar visita prèvia

 

 

HORARIO

MAÑANAS: De lunes a viernes de 9 a 22:00.

SÁBADO: De 10 a 14 horas

Es necesario solicitar cita previa.

 

Desitja que el/la truquem ? Utilitzi el formulari i faci constar el seu telèfon.

 

¿Quiere que le llamemos? Utiliza el formulario y haz constar tu teléfono.

 

 

Recomendar esta página en:

 

Entra en nuestro blog:

Entra al nostre blog:

centreintegralpsico.blogs

  

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Centre Integral PsiCo Lleida. Cristina Vidal

Página web creada con 1&1 Mi Web.