Centre Integral PsiCo Lleida
Centre Integral PsiCo Lleida

SERVEI DE PSIQUIATRIA


Des de l'equip interdisciplinari de Centre Integral PsiCo, entenem que no podem separar la Ment del Cos ni del context vital, els tres elements són clau per a la recuperació i el tractament de la major part de problemes psicològics que ens porten a consultar un/a professional, per aquesta raó treballem des d'un model BIOPSICOSOCIAL.

El Model biopsicosocial és un enfocament que refereix que el factor biològic, el psicològic (pensaments, emocions i conductes) i els factors socials, exerceixen un paper significatiu en el benestar de les persones.

La salut s'entén millor en termes d'una combinació de factors biològics, psicològics i socials.

 

L'atenció ESPECIALITZADA és la CLAU de la QUALITAT ASSISTENCIAL en TOTES LES ETAPES DE LA VIDA, per aquest motiu comptem amb dos serveis:

 

  • Servei de PSIQUIATRIA per ADULTS, a càrrec del Dr. Joan Lluch.
  • Servei de PSIQUIATRIA INFANTOJUVENIL, a càrrec de la Dra. Gemma Montagut.

 

Els/les dos professionals mèdics han complementat la seva formació clínica amb formació relacionada amb la psicoteràpia i la relació d'ajuda, aportant a la seva perspectiva mèdica, capacitat d'escolta, major sensibilitat i un estil psicopedagògic que acompanya a les persones que necessiten el suport del tractament farmacològic. 

Dr. Joan Lluch                   PSIQUIATRA ADULTS

Dr. Joan Lluch Cerdà

Llicenciat en Medicina i Cirurgia. 1982

Metge especialista en Psiquiatria. 1987

Nº de col·legiat: 2.731 (Lleida)

 

Doctorat en Medicina i Cirurgia amb la qualificació de Cum Laude l'any 1990. Ha ampliat els seus coneixements amb un Màster Universitari en Bioètica, en 2010, realitzat en l'Institut Borja de Bioètica, Universitat Ramon Llull; va obtenir el títol d'Especialista Universitari en Psiquiatria Legal i Forense per la UNED, l'any 2007; i s'ha Diplomat en Gestió Clínica en Salut Mental per EADA, l'any 2013.

 

El Dr. Joan Lluch disposa d'una àmplia experiència en l'exercici de la Psiquiatria en el sector de la Sanitat Pública, especialitzant-se en l'àmbit de la Salut Mental en adults i en la gestió de serveis clínics, exercint diversos càrrecs des de la coordinació de serveis assistencials.

 

Algunes de les seves col·laboracions com metge especialista en psiquiatria han estat: Institut Psiquiàtric Tomàs Dolsa (antic Frenopàtic) en serveis concertats d'assistència psiquiàtrica sectorizada (Barcelona); psiquiatre consultor de l'Institut de Medicina Psicològica de Barcelona-Clínica Quiron; Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, assistent integrat en l'equip d'interconsulta psiquiàtrica hospitalària; metge adjunt del Servei de Psiquiatria i Psicosomática de l'Hospital General de Catalunya (Sant Cugat, Barcelona); metge psiquiatre al Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA) de la Seu d'Urgell; consultor en Psiquiatria i Psicosomàtica de l'Hospital Comarcal de La Seu d'Urgell i del Centre Hospitalari de la Cerdanya (Puigcerdà); psiquiatre adjunt del Servei de Salut Mental del SAAS (Servei Andorrà d'Atenció Sanitària); psiquiatre consultor del Servei de Psiquiatria Salut Mental i Addiccions de l'Hospital Universitari de Sta. María de Lleida. Al seu torn disposa d'experiència en el tercer sector, havent desenvolupat activitats assistencials i de suport en persones amb discapacitat intel·lectual i deterioració cognitiva-demències, així com en el trastorn mental sever.

 

En labors de gestió, com coordinador i director de serveis, ha exercit la seva activitat en el CSMA i el CAS de Toxicomanies de La Seu d'Urgell-FSH i la consulta perifèrica del CAS a Puigcerdà, també com coordinador del CSMA de Puigcerdà; com Cap de Servei del CAD (Centre d'Assistència a Drogodependències) de Creu Roja Espanyola a Saragossa; i com a membre del Comitè de direcció del Centre Assistencial d'Almacelles.

 

La seva dilatada experiència com a psiquiatra, tant en l'àmbit públic com en la medicina privada, i els seus amplis coneixements sobre gestió clínica i  salut mental, garanteixen la qualitat assistencial i aporten valor clínic al  nostre equip interdisciplinari de psicologia i psiquiatria.

Dra. Gemma Montagut PSIQUIATRA INFANTOJUVENIL

Metgessa Especialista en Psiquiatria. Promoció 2012-2016 

Llicenciada en Medicina.  Promoció 2008

 

Mestratge en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l’Adolescència. Màster propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Curs acadèmic 2014-2016.  I Metgessa Especialista en Formació (MEF) en Psiquiatria (2012-2016). Unitat Docent de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i vinculat al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida. 

 

La Dra. Montagut disposa d’àmplia experiència com a Psiquiatria en el sector de la sanitat pública,  especialitzant-se en l'àmbit infantojuvenil.  Aporta experiència com Psiquiatra referent de la consulta de Codi Risc Suïcidi en infants i adolescents del Centre de Salut Mental Infantil i juvenil (CSMIJ), en el marc del programa SISMES (Servei  d'intervenció en salut Mental i Exclusió Social) i en la Unitat de Conductes Additives de la Fundació Sant Hospital La Seu d’Urgell.          La seva formació sanitària específica en Psiquiatria ha estat enriquida amb un Mestratge en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l’Adolescència, un Títol d’Especialista Universitària en el Curs Acompanyament al dol, i més de 50 cursos i jornades de formació contínua sobre psicologia infantojuvenil , entre els quals podem destacar cursos sobre: Actualització en Psiquiatria del Nen i l’Adolescent , Actualització en Psiquiatria del Nen i de l’Adolescent: Trastorn obsessiu-compulsiu en la infància i  adolescència,  Tractament de Trastorn per Dèficit d’Atenció (TDAH) i dels Trastorns de Conducta,  Maneig clínic i tractament cognitivoconductual del consum de tòxics en l’adolescència, formació específica amb reconeixement sanitari sobre Suïcidi i sobre acompanyament al dol amb reconeixement universitari.

 

En l'àmbit de recerca i la investigació la investigació ha estat  Becada per l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB),   ha participat en nombroses comunicacions sobre Salut Mental i Psiquiatria  i  ha col·laborat amb altres professionals mèdics de prestigi en diverses publicacions de contingut clínic relacionades amb el risc i la prevenció del suïcidi, el comportament additiu i la inestabilitat emocional.  De la seva participació en conferències i ponències destaquem la seva ponència en l’activitat “Psicosis: Reptes diagnòstics" i "Abordatge terapèutic. Psicosis y TOC”, i “Trastorn Psicòtic Breu”, també com a ponent convidada en sessions científiques de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental: “Patologia de transició. Trastorn de l'espectre autista: Trastorn d’Asperger” i com a  Ponent convidada a la Jornada d’Actualització en Urgències Psiquiàtriques, realitzant el “Taller de psicofarmacologia”. Organitzada pel Sistema d’Emergències Mèdiques. 

 

La àmplia experiència i formació de la Dra. Gemma Montagut i  la seva especialització com a Psiquiatra Infantojuvenil,  aporten un VALOR a l’equip interdisciplinari i una millora de la QUALITAT ASSISTENCIAL a tot l’equip de psicologia infantojuvenil,  la Unitat de Logopèdia i la la Unitat de Necessitats Educatives Especials de Centre PsiCo Lleida.  

 

Contacte / Contacto

Telèfon/Teléfono:

(973) 80 59 48  

HORARI

MATINS: De dilluns a divendres de 9 a 22:00 hores.

DISSABTE: De 10 a 14 hores

Cal concertar visita prèvia

 

 

HORARIO

MAÑANAS: De lunes a viernes de 9 a 22:00.

SÁBADO: De 10 a 14 horas

Es necesario solicitar cita previa.

 

Desitja que el/la truquem ? Utilitzi el formulari i faci constar el seu telèfon.

 

¿Quiere que le llamemos? Utiliza el formulario y haz constar tu teléfono.

 

 

Recomendar esta página en:

 

Entra en nuestro blog:

Entra al nostre blog:

centreintegralpsico.blogs

  

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Centre Integral PsiCo Lleida. Cristina Vidal

Página web creada con 1&1 Mi Web.