Centre Integral PsiCo Lleida
Centre Integral PsiCo Lleida

Servei de Psiquiatria 


En Centre Integral PsiCo, entenem que no podem separar Ment de Cos ni el cos del context o del mitjà, els tres elements són clau per a la recuperació i el tractament de la major part de problemes psicològics que ens porten a consultar a un/a professional, per aquesta raó treballem des d'un model BIOPSICOSOCIAL.

El Model biopsicosocial és un enfocament que refereix que el factor biològic, el psicològic (pensaments, emocions i conductes) i els factors socials, exerceixen un paper significatiu en el benestar de les persones.

La salut s'entén millor en termes d'una combinació de factors biològics, psicològics i socials.

 

L'atenció ESPECIALITZADA és la CLAU de la QUALITAT ASSISNTENCIAL en TOTES LES ETAPES DE LA VIDA, per aquest motiu comptem amb dos serveis:

 

  • Servei de PSIQUIATRIA per ADULTS, a càrrec de la Dra. Eva González i del Dr. Eduardo Cáceres.
  • Servei de PSIQUIATRIA INFANTOJUVENIL, a càrrec de la Dra. Gemma Montagut.

 

Les dues metgesses han complementat la seva formació mèdica amb formació relacionada amb la psicoteràpia i la relació d'ajuda, aportant a la seva perspectiva mèdica, capacitat d'escolta, major sensibilitat i un estil psicopedagògic que acompanya a les persones que necessiten el suport del tractament farmacològic. 

Dra. Eva González                PSIQUIATRA ADULTS

Metgessa Especialista en Psiquiatria. Promoció 2008-2012

Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Promoció 1999-2006

Diplomada en infermeria 1999

 

 

 

 

La Dra. González disposa d'experiència com a Metgessa Especialista en Psiquiatria en el sector de la sanitat pública  (Psiquiatria General),  especialitzant-se en l'àmbit comunitari com psiquiatre adjunta del programa SISMES (Servei  d'intervenció en salut Mental i Exclusió Social) i en àmbit de la discapacitat intel·lectual i els trastorns de conducta tant en context hospitalari residencial com en Unitats específiques de Salut Mental,  de trastorns de conductes additives.   Ha exercit com a psiquiatre consultora en el ICAM, en Serveis mèdics  especialitat en psiquiatria i neuropsicologia clínica i en l'àmbit  hospitalari i residencial dirigit a persones amb diversitat funcional de tipus intel·lectual  i de trastorns de conducta.  En l'àmbit privat ha desenvolupat funcions com Psiquiatra i és la Psiquiatra titular de Psilomed in situ, servei de psiquiatria a domicili, com a part de l'equip interdisciplinari.

La seva formació sanitària específica en Psiquiatria:

  • Expert Universitari en Ciències Forenses i Dret  Sanitari  organitzat per la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
  • Unitat d'Hospitalització Psiquiàtrica Infanto-  Juvenil   de l'Hospital Clínic de Barcelona
  • Equip Multidisciplinari de Suport Especialitzat  en Salut Mental (EMSE)  de l'Hospital del Mar
  • Programa d'Atenció al pacient amb  risc suïcida  de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

 

La Dra. González ha assistit a nombrosos simposis i congressos dirigits a professionals de la Salut Mental i ha complementat la seva formació en psicoteràpia psicodinàmica grupal,  Neuropsicologia clínica, TDAH,  Trastorns additius i Patologia Dual, Psicosi i altres patologies relacionades amb l'Especialitat de Psiquiatria. A l'àmbit de recerca  ha participat en diferents comunicacions i publicacions, destaquem el XIV Congrés Nacional de Psiquiatria (2010) “Adherència al tractament antidepressiu en pacients  diagnosticats de Trastorn adaptatiu i depressió major”,  el curs de formació per PEF en psicologia clínica i MEF  en psiquiatria per l'Institut d'Estudis de la salut  (2010) en el qual va participar com a ponent per parlar de el  “Trastorn de la personalitat límit en l'adolescència”, i al XIII Congrés Nacional de Psiquiatria  com  autora col·laboradora de “Mig urbà-rural. Diferències en la demanda d'atenció  psiquiàtrica”.

 

La Dra. Eva González,  Psiquiatra de Centre PsiCo Lleida i de l'Equip de Psilomed in situ,  i amb el seu bagatge en l'àmbit de la salut públic  i la seva formació específica en Psiquiatria, contribueix a l'abordatge psicoterapèutic integral de cada persona des d'un model bio-psico-social.

Dra. Gemma Montagut PSIQUIATRA INFANTOJUVENIL

Metgessa Especialista en Psiquiatria. Promoció 2012-2016 

Llicenciada en Medicina.  Promoció 2008

 

Mestratge en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l’Adolescència. Màster propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Curs acadèmic 2014-2016.  I Metgessa Especialista en Formació (MEF) en Psiquiatria (2012-2016). Unitat Docent de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i vinculat al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida. 

 

La Dra. Montagut disposa d’àmplia experiència com a Psiquiatria en el sector de la sanitat pública,  especialitzant-se en l'àmbit infantojuvenil.  Aporta experiència com Psiquiatra referent de la consulta de Codi Risc Suïcidi en infants i adolescents del Centre de Salut Mental Infantil i juvenil (CSMIJ), en el marc del programa SISMES (Servei  d'intervenció en salut Mental i Exclusió Social) i en la Unitat de Conductes Additives de la Fundació Sant Hospital La Seu d’Urgell.          La seva formació sanitària específica en Psiquiatria ha estat enriquida amb un Mestratge en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l’Adolescència, un Títol d’Especialista Universitària en el Curs Acompanyament al dol, i més de 50 cursos i jornades de formació contínua sobre psicologia infantojuvenil , entre els quals podem destacar cursos sobre: Actualització en Psiquiatria del Nen i l’Adolescent , Actualització en Psiquiatria del Nen i de l’Adolescent: Trastorn obsessiu-compulsiu en la infància i  adolescència,  Tractament de Trastorn per Dèficit d’Atenció (TDAH) i dels Trastorns de Conducta,  Maneig clínic i tractament cognitivoconductual del consum de tòxics en l’adolescència, formació específica amb reconeixement sanitari sobre Suïcidi i sobre acompanyament al dol amb reconeixement universitari.

 

En l'àmbit de recerca i la investigació la investigació ha estat  Becada per l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB),   ha participat en nombroses comunicacions sobre Salut Mental i Psiquiatria  i  ha col·laborat amb altres professionals mèdics de prestigi en diverses publicacions de contingut clínic relacionades amb el risc i la prevenció del suïcidi, el comportament additiu i la inestabilitat emocional.  De la seva participació en conferències i ponències destaquem la seva ponència en l’activitat “Psicosis: Reptes diagnòstics" i "Abordatge terapèutic. Psicosis y TOC”, i “Trastorn Psicòtic Breu”, també com a ponent convidada en sessions científiques de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental: “Patologia de transició. Trastorn de l'espectre autista: Trastorn d’Asperger” i com a  Ponent convidada a la Jornada d’Actualització en Urgències Psiquiàtriques, realitzant el “Taller de psicofarmacologia”. Organitzada pel Sistema d’Emergències Mèdiques. 

 

La àmplia experiència i formació de la Dra. Gemma Montagut i  la seva especialització com a Psiquiatra Infantojuvenil,  aporten un VALOR a l’equip interdisciplinari i una millora de la QUALITAT ASSISTENCIAL a tot l’equip de psicologia infantojuvenil,  la Unitat de Logopèdia i la la Unitat de Necessitats Educatives Especials de Centre PsiCo Lleida.  

 

Contacte / Contacto

Telèfon/Teléfono:

(973) 80 59 48  

HORARI

MATINS: De dilluns a divendres de 9 a 22:00 hores.

DISSABTE: De 10 a 14 hores

Cal concertar visita prèvia

 

 

HORARIO

MAÑANAS: De lunes a viernes de 9 a 22:00.

SÁBADO: De 10 a 14 horas

Es necesario solicitar cita previa.

 

Desitja que el/la truquem ? Utilitzi el formulari i faci constar el seu telèfon.

 

¿Quiere que le llamemos? Utiliza el formulario y haz constar tu teléfono.

 

 

Recomendar esta página en:

 

Entra en nuestro blog:

Entra al nostre blog:

centreintegralpsico.blogs

  

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Centre Integral PsiCo Lleida. Cristina Vidal

Página web creada con 1&1 Mi Web.