Centre Integral PsiCo Lleida
Centre Integral PsiCo Lleida

Unitat de Logopèdia

LAURA V. REIXACH, Logopeda i Psicòloga. Responsable de la Unitat de Logopèdia

Laura V. Reixach, és la responsable de la Unitat de Logopèdia de Centre PsiCo Lleida.

 

Diplomada en Logopèdia l’any 2008 i Llicenciada en Psicologia l’any 2005 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta amb 9 anys d’experiència com a logopeda  realitzant reeducacions de la parla, el llenguatge i la lecto-escriptura en infants a Barcelona, San Cugat del  Vallès, Sabadell i Lleida.

 

Amb un ampli bagatge en l’àmbit educatiu com a Logopeda i Psicopedagoga ha realitzat suport a la inclusió d’infants amb Necessitats Educatives Especials (NEE) en centres educatius i a la Fundació Privada Escola Inserció Recursos EIR Centre d'Integració de Barcelona i ha format part d’un equip d’atenció precoç (CDIAP) com a Logopeda realitzant reeducacions psicopedagògiques i atenció precoç a infants de 0 a 3 anys a Lleida.

 

La seva formació continua ha implicat tant l’àmbit de l’educació i dels trastorns del llenguatge i del desenvolupament, s’ha format a Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar (UTAE) del Servei de Neurologia de Sant Joan de Déu, amb la Fundació ADANA i el col·legi de logopedes de Catalunya. També ha participat en sessions científiques de la Associació Española de Logopèdia, Foniatria i Audiologia (AELFA) sobre l’enfocament educatiu dels trastorns auditius, l’avaluació i la intervenció en el Trastorn del Llenguatge (TEL) en educació primària i secundaria, i   recentment ha ampliat els seus coneixements en detecció, diagnòstic  tractament de les disfuncions orofacials i en l’avaluació i intervenció de les dificultats evolutives del llenguatge amb el Col·legi de Logopedes de Catalunya.

 

La seva doble titulació universitària en Psicologia i Logopèdia, garanteix una àmplia capacitat de diagnòstic i una atenció interdisciplinària com a Logopeda d’adults, infants i adolescents.

Esther Vazquez, Logopeda IN SITU

Esther Vazquez, Logopeda

Formada en Logopèdia i amb un Postrgrau d'especialització en intervenció logopèdica en transtorns de veu. Esther Vazquez, forma part de la Unitat de Logopèdia de Centre PsiCo - PSILOMED in situ.  Realitza atencions IN SITU, al domicili i al propi Centre Educatiu en el cas de LOGOPÊDIA INFANTIL i al propi domicili en el cas de LOGOPÈDIA d'ADULTS.

Contacte / Contacto

Telèfon/Teléfono:

(973) 80 59 48  

HORARI

MATINS: De dilluns a divendres de 9 a 22:00 hores.

DISSABTE: De 10 a 14 hores

Cal concertar visita previa

 

 

HORARIO

MAÑANAS: De lunes a viernes de 9 a 22:00.

SÁBADO: De 10 a 14 horas

Es necesario solicitar cita previa.

 

Desitja que el/la truquem ? Utilitzi el formulari i faci constar el seu telèfon.

 

¿Quiere que le llamemos? Utiliza el formulario y haz constar tu teléfono.

 

 

Recomendar esta página en:

 

Entra en nuestro blog:

Entra al nostre blog:

centreintegralpsico.blogs

  

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Centre Integral PsiCo Lleida. Cristina Vidal

Página web creada con 1&1 Mi Web.